Buiten.Zicht #4 | Geen nieuws is goed nieuws (2023)

Prinsenpark 4 seizoenen 2023 5

05/12/2023

4 seizoenen in het Prinsenpark

Op de grens van Retie en Geel Ten Aard, en op een steenworp van ons kantoor, ligt het Prinsenpark. Het parkbos is een enorme troef en je kunt ons er regelmatig al wandelend vinden.

Niet alleen RURANT is blij met zo’n weelderige buur, Fotoclub DifoDess (Dessel) denkt er ook zo over. Van juni tot september 2023 waren foto’s van DifoDess-leden te zien in de fototentoonstelling ‘4 seizoenen in het Prinsenpark’ in het bezoekerscentrum. U, beste lezer, kunt nog even van de tentoonstelling nagenieten met deze nieuwsbrief, maar de wandelschoenen aanbinden is natuurlijk een nog veel beter idee!

Meer info: Yves Minnen, Voorzitter DifoDess Fotoclub - www.DifoDess.com

Oproep

Werk je aan een project waar je ruchtbaarheid aan wil geven? Of doorkruis je misschien regelmatig de provincie op zoek naar fotogenieke plekjes? Dat komt goed uit! Om onze partners, deelnemers en volgers te inspireren delen we graag projecten uit alle hoeken van de provincie Antwerpen. Stuur je foto met bijschrift naar liselotte.tenvoorde@rurant.be ovv ‘Foto-oproep Buiten.Zicht #4’. Wij publiceren je beeld dan op onze Facebook-pagina en, wie weet, ook in de volgende nieuwsbrief!

 

Broed jij als lokaal bestuur of organisatie op een interessant idee dat het platteland versterkt?
Contacteer ons dan via info@rurant.be. We bekijken graag een mogelijke samenwerking.